Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POLICIJA LOVI RAZBOJNIKA

FOTO Lopov pucao u zaštitara, nakon pljačke mu poispadale novčanice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meta je bila banka u Višnjanu, a lopov je s mjesta događaja pobjegao automobilom. Dok je bježao po cesti su mu ispadale novčanice...

Djelatnik labinske zaštitarske tvrtke, 47-godišnjak iz Poreča ranjen je danas u pljački  banke u Višnjanu, izvijestila je poslijepodne istarska policija.

Pročitajte i ovo HNB izdaje kovanice povodom 150. obljetnice rođenja Ivane Brlić-Mažuranić 150. obljetnica rođenja U čast slavne spisateljice HNB izdaje posebne kovanice: Evo koliko treba izdvojiti za njihovu kupnju Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana banka u Istri: Razbojnici zaprijetili pištoljem i odnijeli novac, policija traga za počiniteljima

Neslužbeno se doznaje kako je razbojniku u bijegu ispao snop novčanica, a još nije poznato je li ukrao veću svotu ili samo onu koja mu je ispala.

Zaštitaru su prvu pomoć pružili djelatnici porečke Hitne pomoći, nakon čega je prevezen u pulsku bolnicu. Izvan je životne opasnosti.



Djelatnici istarske policije intenzivno tragaju za razbojnikom, a glasnogovornica Nataša Vitasović pozvala je građane da se jave policiji ako imaju informacije koje bi joj mogle biti korisne u vezi s tim slučajem.

Do pljačke u Višnjanu došlo je oko 13.30 sati. Razbojnik je s mjesta događaja pobjegao automobilom, nakon čega je policija blokirala sve okolne ceste, a policajci su došli i na naplatne kućice na izlazima s autoceste. (Hina/M.A.)

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene