Sudar automobila
Sudar automobila Foto: Pu vukovarsko-srijemska

U Vinkovcima, u Ulici Josipa Kozarca, 47-godišnjak iz Vukovara pod utjecajem alkohola (ispitivanjem utvrđeno 0,92 g/kg alkohola u organizmu) automobilom vukovarske registracije prešao je u suprotnu traku, te prouzročio izravan udar u drugi automobil vinkovačke registracije, kojim je upravljala 32-godišnjakinja koja je u autu bila s djetetom.


Vozačima je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci pružena liječnička pomoć te su im konstatirane tjelesne ozljede. 47-godišnjak je zadobio teške tjelesne ozljede, dok je 32-godišnjakinja zadobila lakše tjelesne ozljede.

Protiv 47-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog izazivanja prometne nesreće. Također, u protekla 24 sata zabilježena je i prometnu nesreća s materijalnom štetom u Mirkovcima, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Policija, Ilustracija Nesreća u Šibeniku: Motocikl naletio na dijete, prevezeno u bolnicu

Sudar blizu Zračne luke Užas kraj zagrebačke zračne luke: U sudaru dva automobila jedna osoba poginula

''S obzirom na to da je nastavljen trend uočavanja vozača koji upravljaju vozilom pod utjecajem alkohola u organizmu, policija će i dalje provoditi pojačan nadzor sudionika u prometu na cestama, prvenstveno zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, nedopuštene brzine kretanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, nepropisnog prevoženja djece u dječjim sjedalicama te nepropisne uporabe mobitela'', priopćili su iz vukovarsko-srijemske policije.