Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u pokušaju

Posvađali se ispred kafića u Vinkovcima, pa je 34-godišnjak izbo mladića i pobjegao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog pokušaja ubojstva u Vinkovcima je u nedjelju uhićen 34-godišnji muškarac. On se verbalno sukobio s 25-godišnjakom ispred kafića u nedjelju poslije ponoći, a zatim je izbo mladića i pobjegao s mjesta događaja.

Odmah nakon ponoći 26. srpnja ispred jednog kafića u Dugoj ulici u Vinkovcima 34-godišnji muškarac verbalno se sukobio s 25-godišnjakom. Tijekom svađe 34-godišnjak je oštrim predmetom dva puta ubo mladića i pobjegao s mjesta događaja, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura"

Ozlijeđeni muškarac prevezen je u Opću županijsku bolnicu Vinkovci, gdje mu je pružena liječnička pomoć, a policija je raspisala potragu za 34-godišnjakom.

Muškarac je uhićen u jutarnjim satima u nedjelju i ispitan je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva u pokušaju.

U ponedjeljak ujutro je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene