Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga legitimirala na kolodvoru

U Venezueli progutao, a u KBC-u Zagreb izbacio paketiće kokaina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija uhitila je 47-godišnjeg Vukovarca koji je iz Venezuele u tijelu prokrijumčario gotovo 60 grama kokaina.

Policajci su muškarca prije dva dana legitimirali na Glavnome željezničkom kolodvoru i kod njega pronašli 11,5 grama kokaina. Zbog načina pakiranja droge i činjenice da je boravio u Venezueli, posumnjali su da je u tijelu prokrijumčario još droge pa su ga uz sudski nalog odveli na pregled u KBC Rebro. Ondje su u njegovu tijelu pronašli još četiri paketa s ukupno 46,3 grama kokaina.

U premetačini njegova stana u Vukovaru pronađeno je još 158 grama marihuane. Policijskom istragom utvrđeno je da je muškarac u Venezueli nabavio kokain koji je zapakirao i progutao, nakon čega je redovitom zrakoplovnom vezom iz Caracasa preko Lisabona doputovao u Veneciju, a zatim vlakom u Zagreb.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Na parkiralištu Doma zdravlja u Šestinama automobil naletio na pješakinju Jeste li što vidjeli? Policija moli svjedoke za pomoć: Automobil naletio na pješakinju u Šestinama

>> U lažnom trudničkom trbuhu krijumčarila 2,1 kilogram kokaina

Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na najmanje 50.000 kuna. Osumnjičenik je pritvoren, a protiv njega će biti podnesena kaznena prijava zbog zloporabe opojnih droga. Riječ je o osobi od ranije poznatoj policiji po zlouporabi droga i imovinskih kaznenih djela.

Policija nastavlja istragu kako bi utvrdila je li kao teklić, to jest ‘mazga’ drogu krijumčario za nekoga ili je to bio njegov ‘posao’. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene