Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Petak navečer

U Valpovu pokušaj silovanja: Žrtva u detalje opisala napadača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U petak navečer policija je zaprimila prijavu o pokušaju silovanja u Valpovu, potvrdili su za DNEVNIK.hr. Žrtva se o svemu oglasila na Facebooku, objavivši detaljan opis napadača.

Mlada Valpovčanka objavila je na Facebooku detalje traume koje je proživjela u petak navečer. Dok se oko 21.30 sati vraćala kući, napao ju je muškarac i odvukao u žbunje s namjerom da je siluje. Uspjela se obraniti od njega i pobjeći te sve prijaviti policiji.

Pročitajte i ovo Žrtva nasilja ide u zatvor na 2,5 godine Žrtva Damira Škare o konačnoj presudi za silovanje: "Pravda je nekako spora, ali je pravedna, dostižna" Damir Škaro (Foto: Dnevnik.hr) Visoki kazneni sud odlučio Škaro mora u zatvor zbog silovanja: Potvrđena kazna bivšem zastupniku i proslavljenom olimpijcu

''Osoba je visoka cca 170cm, oko 30-35 godina, mršava ali žilava, ima kratku tamnu kosu i podužu bradu. Zasigurno ima rane, kao i ja, od žbunja u koje me odvukao'', napisala je Valpovčanka.

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj potvrdili su da im je u petak navečer prijavljen slučaj pokušaja silovanja te da je očevid u tijeku.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene