Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U petak navečer policija je zaprimila prijavu o pokušaju silovanja u Valpovu, potvrdili su za DNEVNIK.hr. Žrtva se o svemu oglasila na Facebooku, objavivši detaljan opis napadača.


Mlada Valpovčanka objavila je na Facebooku detalje traume koje je proživjela u petak navečer. Dok se oko 21.30 sati vraćala kući, napao ju je muškarac i odvukao u žbunje s namjerom da je siluje. Uspjela se obraniti od njega i pobjeći te sve prijaviti policiji.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Pixsell, Davor Javorović) Othrvala mu se u zadnji čas: Policija uhitila manijaka koji je pokušao silovati mladu Valpovčanku Joso Mraović (Foto: Dino Stanin/PIXSELL) Povratak Jose Mraovića: Osuđeni poduzetnik poznat po sramotnom ''ličkom rukovanju'' vratio se u HDZ

''Osoba je visoka cca 170cm, oko 30-35 godina, mršava ali žilava, ima kratku tamnu kosu i podužu bradu. Zasigurno ima rane, kao i ja, od žbunja u koje me odvukao'', napisala je Valpovčanka.

U Policijskoj upravi osječko-baranjskoj potvrdili su da im je u petak navečer prijavljen slučaj pokušaja silovanja te da je očevid u tijeku.