Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u Slavonskom Brodu

Mladića na semaforu pretukla četvorica, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Slavonskom Brodu sukobile su se dvije skupine pri čemu je mladić teško ozlijeđen.

Jutros oko 5.55 sati policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u Svačićevoj ulici u Slavonskom Brodu, rekla je za Dnevnik.hr Kata Nuić, glasnogovornica PU brodsko – posavske. Jedan je 29-godišnjak pri tom zadobio teške tjelesne ozlijede i trenutačno se nalazi u bolnici u Slavonskom Brodu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bizarna nesreća Sisak: Biciklist se bori za život nakon udarca u telefonski stup Slika nije dostupna Izvršili 1.468 transakcija Split: Ukrali identitete, izradili osam kartica i ukrali više od tri milijuna kuna

Prema prvim saznanjima sukobilo se osmero mladića, a sedmero ih je uhićeno. Nalaze se u policijskoj postaji gdje se utvrđuje udio njihove odgovornosti, rekli su u policiji.

U bolnici 'Dr. Josip Benčević' u Slavonskom Brodu rekli su za Dnevnik.hr kako je mladić primljen s teškim ozljedama mozga, u komatoznom je stanju, a prognoza je neizvjesna.

Protiv četvorice muškaraca, koji su rano jutros u središtu Slavonskoga Broda, nedaleko željezničkoga kolodvora pretukli 29-godišnjega sugrađanina, policija podnosi kaznene prijave zbog pokušaja ubojstva.

Oni će sutra biti privedeni istražnom sucu Županijskoga suda u Slavonskom Brodu. Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila kako su sva četvorica jutros privedenih muškaraca u dobi od 28 do 31 godine, sudjelovala u premlaćivanju 29-godišnjaka. Kod njih je utvrđena prisutnost alkohola u krvi, od 0,15 do 1,99 promila.

Kada je na raskrižju Vukovarske i Svačićeve ulice 29-godišnjak prigovorio zbog nagloga kočenja automobila, četvorica mladića su izašla iz automobila i pretukla ga.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene