Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u kampu

ISTRAGA U TIJEKU Tko je kriv što je turist iskrvario pred očima obitelji?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljetovanje se za jednu talijansku obitelj u baljanskom kampu Mon Perin pretvorilo u strašnu tragediju. Muškarac (44) iskrvario je pred suprugom i preminuo. Rane je zadobio prilikom puknuća kliznih staklenih vrata sanitarnog čvora.

Tko je mogao slutiti da je takvo što uopće moguće? Sama od sebe navodno su se rasprsnula klizna vrata sanitarnog čvora.

Pročitajte i ovo Scena iz filma Titanic Aukcija Prodan kontroverzni rekvizit iz filma Titanic zbog kojeg se mnogi pitaju jesu li mogli preživjeti i Jack i Rose Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

'Do sada provedenim izvidima utvrđeno je da se 44-godišnji talijanski državljanin nalazio u području sanitarnog čvora kada je došlo do pucanja staklenih vrata', kazala je glasnogovornica PU Istarske Nataša Vitasović.

Bio je, tvrdi policija, na izlasku iz objekta. S njim je bila i maloljetna kći koja je, srećom, iz ove tragedije izašla netaknuta.

'Krhotine stakla ozlijedile su ga u području vrata. Muškarac je zbog zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja', kazala je Vitasović.

Rovinjska ga je Hitna pomoć 40 minuta pokušavala oživjeti. Ipak, ozljede od stakla na vratu, prsima i trbuhu bile su kobne. Njegovo tijelo prevezeno je na Odjel patologije OB Pula, gdje je, prema nalogu državnog odvjetnika, obavljena obdukcija.

Detalji nesreće još uvijek nisu poznati. Iz kampa do završetka istrage ne žele izlaziti u javnost. U kampu, pak, zavjet šutnje. Snimanje mjesta tragedije je dopušteno, no bilo kakav razgovor s gostima - nije.

Jedna je obitelj ostala bez oca. Jesu li bili sigurni u kampu? Je li vlasnik zadovoljio sve sigurnosne uvjete? Jesu li nesretna vrata napravljena prema zakonu i tko je dodijelio uporabnu dozvolu? Policija će imati pune ruke posla.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene