Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Bjelovara

U teškoj prometnoj nesreći poginuo mopedist, troje teško ozlijeđeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći kod Bjelovara poginuo je 21-godišnji vozač mopeda, a tri su osobe teško ozlijeđene.

U mjestu Šandrovac kod Bjelovara jučer je poginuo 21-godišnji vozač mopeda, nakon što je na njega automobilom naletila isto toliko stara vozačica koja je, kao i još dvije osobe, teško ozlijeđena, izvijestila je jutros bjelovarsko-bilogorska policija.

Pročitajte i ovo Kombi s migrantima Odbio se zaustaviti Optužen Moldavac koji je divljao po Zagrebu u kombiju punom migranata Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjakinja "opel astrom" varaždinskih oznaka vozila prema Velikom Trojstvu. Uslijed neprilagođene brzine, po izlasku iz oštrog zavoja izgubila je nadzor nad vozilom, desnim kotačima zahvatila desnu bankinu, nakon čega se "opel" zanio i prešao na suprotnu stranu ceste.

Tom prilikom naletila je na skuter moped "Yamaha aerox yq 50" kojim je 21-godišnjak iz Šandrovca dolazio iz suprotnoga smjera. Nakon udara oba vozila su sletjela s ceste na zemljanu površinu i putni jarak.

Vozač mopeda poginuo je na mjestu nesreće, dok su teško ozlijeđeni 20-godišnja putnica na mopedu te vozačica automobila i njezina 19-godišnja suvozačica. Svim ozlijeđenima liječnička je pomoć pružena u bjelovarskoj Općoj bolnici.

Vozačici "opela" uzeti su uzorci krvi radi analize na alkohol te protiv nje slijedi podnošenje kaznene prijave, kažu u PU bjelovarsko-bilogorskoj, napominjući kako je ovo osma poginula osoba u prometnim nesrećama na području te policijske uprave ove godine. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene