Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čeka se identifikacija

U šumi pronađeni dijelovi ljudskih kostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kod mjesta Vrhovine u ličko-senjskoj županiji pronađeni su dijelovi ljudskih kostiju koje će biti prevezena u Zagreb radi identifikacije.

Nakon zaprimljene dojave o pronalasku ljudskih kostiju u šumskom predjelu između mjesta Gornji Babin Potok i Rudopolje u općini Vrhovine, na mjesto pronalaska izašli su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske koji su potvrdili dojavu i utvrdili da se radi o dijelovima kostiju ljudskog porijekla na kojima se nalaze i ostaci odjeće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu očevid će izvršiti policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, nakon čega će kosti biti prevezene na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb radi identifikacije.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene