Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesporazum u prometu?

Sukob u Splitu: Mladi Splićanin i njegov prijatelj napali oca i sina, pretukli ih pa propucali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U pucnjavi u Splitu dvije su osobe propucane u nogu.

Dvije su osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila nekoliko minuta prije ponoći između srijede i četvrtka u Splitu, doznaje se u splitskoj policiji.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Pucnjava se dogodila u Krležinoj ulici kod broja 2 gdje je prvo došlo do sukoba više osoba te na kraju pucnjave, u kojoj su u predjelu nogu propucana i ozlijeđena dvojica muškaraca, neslužbeno doznajemo da se radi o ocu i sinu.

Nisu životno ugroženi te je jedan već pušten iz KBC-a Split, a drugi je zadržan na promatranju, kažu u policiji.

Na mjestu događaja policija je pronašla dva pištolja i privela dvije osobe. Obavljen je očevid i počelo je kriminalističko istraživanje koje bi policiji trebalo razjasniti što se sinoć točno dogodilo.

Slobodna Dalmacija javlja da je, prema neslužbenim informacijama, do sukoba došlo zbog nesporazuma u prometu kada su otac (57), sin (26) i i kći u automobilu su došli u Krležinu ulicu. Ne zna se što je točno iznerviralo dva napadača, mladog Splićanina i njegova prijatelja, koji su zatim pretukli oca i sina, a onda ih upucali.

Policija je brzo stigla na mjestu sukoba i uhitila napadače. (Hina/Ma.B.)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene