Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška prometna nesreća

Klek: U sudaru tri vozila deset ozlijeđenih, četvero kritično

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kritičnom stanju su četvorica muškaraca iz Dubrovnika. Pomoć im se pruža u bolnici u Dubrovniku.

U ranim jutarnjim satima na Jadranskoj magistrali došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više automobila i u kojoj je ozlijeđeno deset osoba.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Slika nije dostupna Šveđanin skrivio smrt motociklista

'Teška prometna nesreća dogodila se u 3.30, na cesti D8 u blizini mjesta Klek', za Dnevnik.hr je rekla Marija Gjenero, glasnogovornica PU dubrovačko neretvanske. U sudaru su sudjelovala tri vozila, jedno dubrovačkih registracijskih oznaka te dva njemačkih. U kritičnom su stanju četvorica iz automobila dubrovačkih oznaka, a liječnička pomoć pruža im se u bolnici u Dubrovniku. Šestorica njemačkih državljana primila su liječničku pomoć u Metkoviću i van životne su opasnosti, no još uvijek nema klasifikacije njihovih ozljeda. 'Do nesreće je prema prvim informacijama došlo kada je Golf dubrovačke registracije izlazeći iz zavoja prešao na suprotni kolnički trak i sudario se s dva vozila', objasnila je glasnogovornica Gjenero.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene