Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sudaru na Grobniku ozlijeđeni makedonski generali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač i visoki dužnosnik makedonske vojske teško su ozlijeđeni u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 18 sati na autocesti Rijeka - Zagreb na Grobničkom polju, kod vijadukta Soboli.

Pročitajte i ovo Ilustracija kod Omiša Teška nesreća: Dva prijatelja se vozila na motoru, jedan je poginuo, drugom se bore za život Prometna nesreća Prema Zagrebu Sudarila se dva kamiona: Zbog istjecanja nafte zatvoren dio autoceste

Visoki časnik makedonske vojske nalazi se na jedinici
intenzivnog liječenja u riječkom KBC-u, ali je izvan životne
opasnosti. Zadobio je lom natkoljenice i teške ozljede koljena te višestruke udarce po cijelom tijelu. 

Uz njega, u sudaru je lakše ozljede zadobio vozač automobila, djelatnik Ministarstva obrane, u kojemu se nalazio makedonski državljanin kao putnik. 

Sudar je, prema policijskom izvješću, u 17,15 sati izazvao 60-godišnji vozač terenskog vozila 'nissan', koji se kretao trakom namijenjenom vozilima iz suprotnog smjera. 

Nakon dolaska na vijadukt kod mjesta Soboli, naišao je na kolonu vozila u kojoj se vozilo visoko izaslanstvo makedonske vojske. Prva dva vozila u koloni izbjegla su nailazeći 'nissan', a treći automobil 'chrysler' sudario se s njim.

Vozač 'nissana', nakon utvrđenih lakših ozljeda, otpušten je s
ambulantnog liječenja, a sada se nalazi na policijskoj obradi. Razlozi njegova kretanja suprotnim trakom autoceste još nisu poznati. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene