Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U sudaru automobila poginula jedna osoba, četiri ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 20 sati na cesti Soljani-Drenovci na županjskome području poginula je jedna osoba, a četiri su osobe ozlijeđene, potvrdila je Policijska uprava vukovarsko-srijemska.

 Po riječima zamjenika načelnika PU vukovarsko-srijemske Miroslava Janića do nesreće je došlo kada je osobni automobil marke "opel omega" u kojemu su bile četiri ženske osobe, a kretao se iz Soljana u pravcu Drenovaca, iz za sada nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom marke "passat" koji je dolazio iz suprotnoga smjera.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna CRNI VIKEND Tragedija na cesti: Biciklisticu usmrtio pijani vozač koji je upravljao automobilom za vrijeme zabrane vožnje Slika nije dostupna Smrtno stradala biciklistkinja

Na mjestu nesreće smrtno je stradala M.T. (39) iz Vrbanje, suvozačica iz osobnog automobila "opel omega" , dok su vozačica i druge dvije putnice te vozač osobnoga automobila "passat" ozlijeđeni i prevezeni u Opću bolnicu Vinkovci, potvrdio je Janić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene