Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Različite lokacije

U Splitu premlaćena dvojica muškaraca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Splićana završila su u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama nakon što su ih, na različitim lokacijama, napale policiji za sada nepoznate osobe.

Na Matejuški je nastradao 29-godišnji Jurica T. Netko ga je u petak navečer, oko 22 sata, udario rukom i slomio mu čeljust na dva mjesta. Policija je vijest o ozljedi dobila iz bolnice, dan kasnije nakon što su mu konstatirali ozljede. Hospitaliziran je na Odjelu maksilofacijalne kirurgije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Bojan Ivošević "netočne informacije" Splitska policija odgovorila na optužbe o policajcu u sačekuši: "Pokušao je smiriti sukob..."

Jurica T. je 2004. godine pred osnovnom školom u splitskom Spinutu motociklom usmrtio 8-godišnju djevojčicu. Bio je osuđen na tri godine. Policiji je odranije poznat po nasilništvu.

Drugi muškarac napadnut je sinoć u splitskom Đardinu.  57-godišnjem Tončiju R. u parku je prišao nepoznati napadač i udario ga šakom u glavu. U bolnici su utvrdili tešku tjelesnu ozljedu, prijelom jagodične kosti.

Splitska policija traga za napadačima. (Agencija VLM)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene