Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica Splićana završila su u bolnici s teškim tjelesnim ozljedama nakon što su ih, na različitim lokacijama, napale policiji za sada nepoznate osobe.


Na Matejuški je nastradao 29-godišnji Jurica T. Netko ga je u petak navečer, oko 22 sata, udario rukom i slomio mu čeljust na dva mjesta. Policija je vijest o ozljedi dobila iz bolnice, dan kasnije nakon što su mu konstatirali ozljede. Hospitaliziran je na Odjelu maksilofacijalne kirurgije.

Vezani članci Željko Kerum Kerum zamrznuo mandat u Banovini: "Članovi novog Gradskog vijeća nisu moj nivo" Policijske lisice, ilustracija Napad u Splitu: Policajca tijekom intervencije zbog nasilja u obitelji ugrizao pit bull, 28-godišnji vlasnik uhićen

Jurica T. je 2004. godine pred osnovnom školom u splitskom Spinutu motociklom usmrtio 8-godišnju djevojčicu. Bio je osuđen na tri godine. Policiji je odranije poznat po nasilništvu.

Drugi muškarac napadnut je sinoć u splitskom Đardinu.  57-godišnjem Tončiju R. u parku je prišao nepoznati napadač i udario ga šakom u glavu. U bolnici su utvrdili tešku tjelesnu ozljedu, prijelom jagodične kosti.

Splitska policija traga za napadačima. (Agencija VLM)