Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poznat policiji

U splitsku bolnicu došao s prostrijelnom ranom trbuha, tvrdi da se - sam ozlijedio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U splitsku bolnicu u ponedjeljak oko 17 sati, stigao je 28-godišnji muškarac s lakšom tjelesnom ozljedom trbuha nanesenom vatrenim oružjem.

Radi se o starom policijskom znancu Jozi Čabraji iz Kaštela kojem se sudilo za ubojstvo Marina Matijaša (20), prenosi Slobodna Dalmacija. Jozo Čabraja tereti se za ubojstvo Marina Matijaša u lipnju 2014. godine u Kaštel Novom.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užasna nesreća Djevojčicu (1) pogodila zapaljena boca s benzinom: Ima teške ozljede, ali stabilno je Zatvor Bilice Napad na zatvorenika Lukin ubojica nakon napada prebačen u drugi zatvor, ni tamo neće biti izoliran: "Naš zakon kaže da se kazna izvršava skupno"

Predao se nakon nekoliko dana skrivanja. Prema optužnici Čabraja je pred školom Bijaći u Kaštel Novom ispalio hitac u desnu stranu Marinova čela, s namjerom da ga ubije. Od zadobivenih ozljeda Marin je sljedećeg dana preminuo u KBC-u Split.

Matijaš, presudu suda čeka na slobodi, nakon što mu je odlukom Izvanraspravnog vijeća Županijskog suda u Splitu istražni zatvor zamijenjen mjerom opreza obveznog javljanja policiji jednom tjedno i zabranom približavanja svjedocima u postupku.

Optuženi Čabraja proveo je u pritvoru nešto manje od maksimalnog roka od tri i pol godine. Čabraja je policijskim djelatnicima rekao da je riječ o samoranjavanju, dok ga je u bolnicu dovela nepoznata muška osoba. Policija istražuje slučaj.

 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene