Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Savi pronađena polovica ljudskog tijela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Donju polovicu ljudskog tijela pronašao je u subotu u 11.30 sati 52-godišnji bagerist tvrtke Lapor d.o.o. Policija je pretražila korito rijeke jer se sumnjalo da je žlica bagera dio tijela otkinula od ostatka, koji je ostao na dnu.

Prilikom vađenja šljunka iz korita rijeke Save u Petruševcu kod željezničkog mosta na nogama s donjim dijelom kičmenog stupa, nađene su crne traperice i smeđe hulahopke.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Proces saponifikacije pronađenih ostataka potpun. Kako se radi o dugotrajnom procesu, pretpostavlja se je da je tijelo u rijeci ležalo dulje od mjesec dana, a možda i nekoliko godina.

Na gotovo istome mjestu i na isti način u studenome 1999. pronađeno je i tijelo Skendera Berishe, bivšeg direktora Hrvatske gospodarske banke. Njegov nestanak, prijavljen u siječnju 1997., vremenski je potpuno koincidirao s izbijanjem afere zbog financijskog inženjeringa u Albaniji, zbog čega je zamalo došlo do prevrata u toj zemlji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene