Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevezeni na obdukciju

U Savi i Dravi pronađena muška trupla

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz obalu Save pokraj Ivanić Grada jučer je pronađeno mrtvo tijelo nepoznata muškarca, koje je prevezeno u zagrebački Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju, a i u Osijeku je jučer iz Drave izvučeno tijelo nepoznata muškarca te će se također uzrok smrti utvrditi obdukcijom.

Zagrebačka policija izvijestila je danas da je truplo nepoznatog muškarca pronađeno jučer oko 10 sati u blizini Gregčevićeve ulici u naselju Lijevi Dubrovčak pokraj Ivanić Grada, sedam-osam metara od obale Save. U policiji kažu da je tijelo bilo jako dugo u vodi te da je u visokoj fazi 'saponifikacije', što otežava identifikaciju. Vanjskim pregledom tijela policija nije našla vidljive tragove koji bi upućivali na nasilnu smrt, no uzrok smrti bit će poznat tek nakon obdukcije.

Mrtvo tijelo u Dravi, kod tvrtke 'Boras', zamijetila su jučer popodne dvojica ribolovaca te to prijavila policiji, izvijestila je danas osječko-baranjska Policijska uprava. Mrtvo tijelo nepoznata muškarca izvučeno je iz rijeke te prevezeno u Klinički zavod za patologiju i sudsku medicinu osječkoga Kliničkog bolničkog centra (KBC) kako bi se utvrdio uzrok smrti, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Slučaj KB Sveti Duh - 2 Bolnica Sveti Duh Skandal izbio zbog snimke tijela na podu bolnice: Nezakonit otkaz sad bi ih mogao skupo stajati KB Sveti Duh Pravomoćna presuda Sud odlučio: Otkaz patologu nakon skandala na Svetom Duhu bio je nezakonit

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene