Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragali za njim dronom

U ribnjaku kod Požege pronađeno tijelo 57-godišnjaka, pokušao preplivati jezero

Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS)
Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) Foto: HGSS
Policijski ronioci u utorak su nakon pretrage ribnjaka kod Pleternice pronašli tijelo 57-godišnjaka koji je u nedjelju pokušao preplivati taj ribnjak i od tada se za njim tragalo.

Požeško-slavonska policija priopćila je da su tijelo muškarca s područja Pleternice nešto prije podneva u ribnjaku u mjestu Zarilac pronašli ronioci Antiterororističke jedinice Lučko i Specijalne jedinice policije Osijek.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Hapšenje u Kaštelima - 2 Kamera Dnevnika Nove TV snimila odvođenje napadača Policija objavila nove detalje napada, muškarca prijavili za pokušaj ubojstva dvije osobe. Branimir Jukić iz HGSS-a: "Naš prijatelj se budi"

Inače, požeškoj stanici HGSS-a u nedjelju je stigla dojava Centra 112 o nestalom muškarcu koji je pokušao preplivati ribnjak u pleterničkom naselju Zarilac.

Prvi tim HGSS-a odmah je izišao na teren zajedno s pripadnicima ronilačkog kluba Požega, no navečer su se na zahtjev policije povukli te potragu nastavili u ponedjeljak ujutro s gumenim čamcem, zajedno s policijskim specijalcima iz Osijeka te vatrogascima iz Pleternice i Požege.

Osim pretraživanja iz čamaca u ponedjeljak je ribnjak pretraživan i iz zraka pomoću bespilotne letjelice.

Potraga je obustavljena sinoć oko 21 sat, a nastavljena je jutros. (Hina)


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene