Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS)
Potraga za nestalom osobom (Foto: HGSS) Foto: HGSS

Policijski ronioci u utorak su nakon pretrage ribnjaka kod Pleternice pronašli tijelo 57-godišnjaka koji je u nedjelju pokušao preplivati taj ribnjak i od tada se za njim tragalo.


Požeško-slavonska policija priopćila je da su tijelo muškarca s područja Pleternice nešto prije podneva u ribnjaku u mjestu Zarilac pronašli ronioci Antiterororističke jedinice Lučko i Specijalne jedinice policije Osijek.

Vezani članci Iz Mrežnice spašen migrant (Foto: PU karlovačka) - 1 Spasili migranta iz hladne Mrežnice: Muškarac upao u rijeku i zapeo na slapu, spasio ga HGSS Akcija spašavanja na Palagruži (Foto: Stipe Božić/HGSS) Akcija spašavanja na Palagruži: HGSS-ovci helikopterom spašavali svjetioničara koji je jučer slomio ruku

Inače, požeškoj stanici HGSS-a u nedjelju je stigla dojava Centra 112 o nestalom muškarcu koji je pokušao preplivati ribnjak u pleterničkom naselju Zarilac.

Prvi tim HGSS-a odmah je izišao na teren zajedno s pripadnicima ronilačkog kluba Požega, no navečer su se na zahtjev policije povukli te potragu nastavili u ponedjeljak ujutro s gumenim čamcem, zajedno s policijskim specijalcima iz Osijeka te vatrogascima iz Pleternice i Požege.

Osim pretraživanja iz čamaca u ponedjeljak je ribnjak pretraživan i iz zraka pomoću bespilotne letjelice.

Potraga je obustavljena sinoć oko 21 sat, a nastavljena je jutros. (Hina)

Završio sastanak s Kinezima: "Zainteresirani su za tehnologiju, o novcu nismo pričali", Sindikati: "Pozdravljamo svakog investitora"