Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušaj ubojstva?

U pucnjavi kod Splita ozlijeđen 33-godišnjak

Policijska traka (Foto/Arhiva: Sanjin Strukic/PIXSELL)
Policijska traka (Foto/Arhiva: Sanjin Strukic/PIXSELL)
U subotu navečer, u Srinjanima kod Splita u pucnjavi je ozlijeđen muškarac.

U pucnjavi u Srinjanima prostrijelnu ranu zadobio je 33-godišnjak. Navodno je u njega pucao 30-godišnjak iz Splita, ali policija u subotu navečer nije željela davati nikakve detalje događaja koji se odigrao oko 18.30 sati. Kako nisu izašli službeno s identitetom ranjenog, tako nisu željeli govoriti niti o osumnjičeniku za pokušaj ubojstva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Povezani s "podruzetnikom" Detelji velike akcije USKOK-a: Uigrani narko kartel u Hrvatsku prokrijumčario stotine tona droge Obilježavanje svetkovine sv. Duje u Splitu - 2 Velika galerija FOTO Split obilježava dan svog zaštitnika: Gradonačelnik okupljenima dijelio janjetinu s bižima

Stravičan prizor muškarca koji leži na cesti vidjela je vozačica koja je išla u smjeru Splita.

''To je odmah na izlazu iz Srinjina, na zavoju nakon kojeg počinje dio ceste koji ide kroz šumu, išla sam iz smjera Tugara prema Žrnovnici. Vidjela sam kako s ceste iz suprotne kolničke trake podižu nekoga i stavljaju ga u vozilo Hitne pomoći. Na cesti je ostala lokva krvi i krvava jakna. Sa mnom je bila teta koja je ostala u šoku od prizora koji inače vidimo samo u CSI serijama'', ispričala je za Slobodnu Dalmaciju jedna vozačica.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene