Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automobil pretjecao

Očevid u tijeku: U prometnoj nesreći poginuo talijanski državljanin, dvije osobe ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći koja se u petak oko 16.30 sati dogodila na cesti D - 34, između Viljeva i Donjeg Miholjca, poginuo je 24-godišnji talijanski državljanin, a još dvije osobe uz ozlijeđene, izvijestila je osječko-baranjska Policijska uprava.

Prema prvim neslužbenim informacijama, pretpostavlja se da je osobni automobil hrvatskih registracija, u kojem su se osim 24-godišnjeg vozača nalazila i dva putnika, pri pretjecanju došao u kontakt s teretnim vozilom. Pri tom u osobnom automobilu smrtno je stradao 24-godišnji putnik, talijanski državljanin, a vozač i drugi putnik su ozlijeđeni.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

U tijeku je policijski očevid o uzrocima i okolnostima prometne nesreće.

Tijekom očevida promet na tom dijelu ceste odvija uz regulaciju, jednim prometnim trakom, navode iz osječko-baranjske PU. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene