Očevid, ilustracija
Očevid, ilustracija Foto: Ivica Galovic/Pixsell

Tri su osobe ozlijeđene, od čega je jedna životno ugrožena, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas pola sata nakon ponoći u Žrnovnici, doznaje se u policiji.


Do nesreće je došlo na cesti Žrnovnica - Srinjine, predio Vilar gdje je osobni automobil sletio van kolnika u provaliju. Tom prilikom su tri osobe, koje su se nalazile u automobilu, zadobile ozljede.

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija Teška nesreća na otoku Krku: U sudaru dva osobna vozila jedna je osoba poginula Policijski očevid, ilustracija Probio ogradu mosta, preletio kanal i udario betonski stup: U teškoj prometnoj nesreći poginuo 25-godišnji vozač

Ozljeđene su iz vozila izvukli vatrogasci koji su jednu ukliještenu osobu izvukli uz pomoć namjenskih alata i penjačke opreme. U intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca s pet vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Žrnovnica.

Na mjesto događaja je izašla zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid. Promet se za to vrijeme odvijao naizmjenično uz fizičku regulaciju prometa. (Hina)