Obavijesti Video Pretražite Navigacija
TROJE OZLIJEĐENIH

Teška prometna nesreća kod Splita: Automobilom sletjeli u provaliju, jedna se osoba bori za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe ozlijeđene, od čega je jedna životno ugrožena, u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila noćas pola sata nakon ponoći u Žrnovnici, doznaje se u policiji.

Do nesreće je došlo na cesti Žrnovnica - Srinjine, predio Vilar gdje je osobni automobil sletio van kolnika u provaliju. Tom prilikom su tri osobe, koje su se nalazile u automobilu, zadobile ozljede.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Ozljeđene su iz vozila izvukli vatrogasci koji su jednu ukliještenu osobu izvukli uz pomoć namjenskih alata i penjačke opreme. U intervenciji je sudjelovalo 12 vatrogasaca s pet vozila Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Žrnovnica.

Na mjesto događaja je izašla zamjenica Općinskog državnog odvjetništva koja je obavila očevid. Promet se za to vrijeme odvijao naizmjenično uz fizičku regulaciju prometa. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene