Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još dvoje lakše ozlijeđeno

Policija otkrila detalje prometne nesreće u Šibeniku: U sudaru četiri automobila teško ozlijeđeno dijete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se jučer dogodila u Šibeniku, teško je ozlijeđeno jedno dijete, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

U četvrtak se u Njivicama u Šibeniku dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila. Teško je ozlijeđeno dijete, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku Stjepan i Katarina Đerek Velika tragedija Albanska vozačica koja je skrivila nesreću u kojoj su poginuli brat i sestra puštena iz bolnice pa odmah uhićena

Do nesreće je došlo kada je 63-godišnji vozač BMW-om, njemačkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao suprotnu stranu ceste i tako se sudario s Opelom šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 55-godišnja vozačica. Opel je tada u zanošenju i rotiranju prešao na južnu prometnu traku i sudario se s automobilom Kia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak.

BMW je nakon sudara nastavio nekontrolirao voziti po sjevernoj traci gdje se sudario s osobnim automobilom marke Renault, šibenskih registracijskih oznaka. Renaultom, koji je od siline udarca izbačen izvan kolnika, upravljala je 23-godišnjakinja. BMW se nakon toga u rotiranju zaustavio na južnoj prometnoj traci.

Teško ozlijeđeno dijete nalazilo se u Renaultu i nakon nesreć prevezeno je u Klinički bolnički centar Split, a iz tog je automobila lakše ozlijeđen i 19-godišnji putnik te vozačica.

Protiv 63-godišnjeg vozača će zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene