U prometnoj nesreći, koja se jučer dogodila u Šibeniku, teško je ozlijeđeno jedno dijete, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Galerija


U četvrtak se u Njivicama u Šibeniku dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala četiri osobna automobila. Teško je ozlijeđeno dijete, a dvije su osobe lakše ozlijeđene.

Vezani članci Prometna nesreća u Batrini (Foto: Ivica Galovic/PIXSELL) - 4 Teška prometna nesreća kod Nove Kapele: Automobilom se zabio u traktor, na mjestu poginuo traktorist Prometna nesreća u Sisku (Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL) Automobil se sudario s autobusom pa se zabio u rasvjetni stup, jedna osoba teško ozlijeđena

Do nesreće je došlo kada je 63-godišnji vozač BMW-om, njemačkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao suprotnu stranu ceste i tako se sudario s Opelom šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 55-godišnja vozačica. Opel je tada u zanošenju i rotiranju prešao na južnu prometnu traku i sudario se s automobilom Kia, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnjak.

BMW je nakon sudara nastavio nekontrolirao voziti po sjevernoj traci gdje se sudario s osobnim automobilom marke Renault, šibenskih registracijskih oznaka. Renaultom, koji je od siline udarca izbačen izvan kolnika, upravljala je 23-godišnjakinja. BMW se nakon toga u rotiranju zaustavio na južnoj prometnoj traci.

Teško ozlijeđeno dijete nalazilo se u Renaultu i nakon nesreć prevezeno je u Klinički bolnički centar Split, a iz tog je automobila lakše ozlijeđen i 19-godišnji putnik te vozačica.

Protiv 63-godišnjeg vozača će zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.