Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stvorila se kolona

Prometna nesreća na autocesti: Sudarila se dva kamiona na A3, jedan se prevrnuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod u smjeru Lipovca dogodila se prometna nesreća. Sudarila su se dva kamiona, a jedan od njih se prevrnuo.

Na autocesti A3 nekoliko kilometara prije Slavonskog Broda iz smjera Zagreba oko 13 sati je došlo do sudara dva kamiona, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU brodsko-posavske.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Ilustracija Očevid u tijeku Automobil sletio kod Požege: Jedna osoba prevezena u bolnicu

Nesreća se dogodila kada je vozač kamiona srpskih registarskih oznaka stao u zaustavni trak nakon što mu je drugo vozilo signaliziralo da ima kvar na kamionu. Dok je vozilo stajalo u zaustavnom traku, vozač kamiona đakovačkih tablica pokušao se zaustaviti, no zbog nedovoljnog razmaka udario je u zaustavljeni kamion, koji se potom srušio.

Iz policije kažu da je vozač iz kamiona đakovačkih registarskih oznaka prevezen u bolnicu, a prema prvim informacijama nije teže ozlijeđen. Protiv njega će biti podnesena prekršajna prijava.

HAK je objavio da se zbog prometne nesreće vozi uz ograničenje brzine na A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca, a stvorila se i kolona dugačka jedan kilometar.

  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene