Na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod u smjeru Lipovca dogodila se prometna nesreća. Sudarila su se dva kamiona, a jedan od njih se prevrnuo.

Galerija


Na autocesti A3 nekoliko kilometara prije Slavonskog Broda iz smjera Zagreba oko 13 sati je došlo do sudara dva kamiona, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz PU brodsko-posavske.

Vezani članci Vlak naletio na automobil u Zagrebu - 4 Strašna nesreća u Zagrebu: Vlak na pruzi naletio na automobil, jedna osoba poginula Autom se zabio u semafor - 1 Prometna nesreća u Splitu: Autom se zabio u semafor, jedna osoba završila u bolnici

Nesreća se dogodila kada je vozač kamiona srpskih registarskih oznaka stao u zaustavni trak nakon što mu je drugo vozilo signaliziralo da ima kvar na kamionu. Dok je vozilo stajalo u zaustavnom traku, vozač kamiona đakovačkih tablica pokušao se zaustaviti, no zbog nedovoljnog razmaka udario je u zaustavljeni kamion, koji se potom srušio.

Iz policije kažu da je vozač iz kamiona đakovačkih registarskih oznaka prevezen u bolnicu, a prema prvim informacijama nije teže ozlijeđen. Protiv njega će biti podnesena prekršajna prijava.

HAK je objavio da se zbog prometne nesreće vozi uz ograničenje brzine na A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod zapad u smjeru Lipovca, a stvorila se i kolona dugačka jedan kilometar.