Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća kod Virovitice

Sletjeli u jarak, a nisu bili vezani, izvlačili ih vatrogasci: Poginula žena (30), za život mladog vozača još se bore

Prometna nesreća kod Virovitice (Foto: Policija)
Prometna nesreća kod Virovitice (Foto: Policija) Policija
Aktualno Galerija Prometna nesreća kod Virovitice (Foto: Policija) Prometna nesreća kod Virovitice (Foto: Policija) Foto: Policija +0 Prometna nesreća kod Virovitice (Foto: Policija) Galerija 1/2 >>
U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros oko 4 sata dogodila u mjestu Korija kod Virovitice poginula je 30-godišnja žena, dok je 21-godišnji vozač teško ozlijeđen i liječnici se bore za njegov život.

Na državnoj cesti broj 2 u mjestu Korija kod Virovitice jutros oko 4 sata dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala i jedna je teško ozlijeđena s ozljedama opasnima po život.

21-godišnji vozač osobnog automobila, s dvije godine vozačkog iskustva, upravljajući vozilom marke Volkswagen, tip Passat, iz za sada još neutvrđenog razloga vozilom zahvatilo je putnu bankinu i sletio u jarak uz cestu, prednjim dijelom udarivši u betonski putni most. Došlo je do prevrtanja vozila. Poginula je 30-godišnja putnica, dok se liječnici bore za život teško ozlijeđenog vozača. Policija navodi da niti vozač niti putnica nisu bili vezani pojasom, a kako bi ih izvukli iz prevrnutog vozila, morali su intervenirati i vatrogasci.

U policiji upozoravaju kako je to ove godine druga prometna nesreća s poginulom osobom na području Virovitičko-podravske županije u kojoj su mladi vozači u samo jednoj noći uzrokovali slijetanja vozila s ceste s teško nastradalim osobama.
 

Pročitajte i ovo Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 1 Nesretni slučaj Dvojica muškaraca poginula kod Varaždina: Sletjeli su s quada u rijeku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene