Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U noćnom klubu Princess noćas oko 1 sat nepoznati su počinitelji, uz prijetnju pištoljem, izvršili nasilnu naplatu nad 29-godišnjim Amerikancem.


On je u klubu naručio piće, a u jednom trenutku mu se pridružila nepoznata djevojka koju je počastio pićem. Platio je račun, te je krenuo napustiti klub. U tom trenutku konobar mu je rekao da mora podmiriti dug od nekoliko tisuća kuna. Mladić je to odbio te je na poziv konobara krenuo s njim u stražnju prostoriju kako bi razjasnili situaciju, priopćila je PU zagrebačka..

Vezani članci Policija, ilustracija Zamijenio vikendicu za automobil, osjećao se prevareno pa iznuđivao 15.000 eura Leon Lučić priveden u karlovačko državno odvjetništvo - 1 Leon Lučić tijekom privođenja vrijeđao i pljuvao novinare: "Šta je bagro destruktivna, mamu vam j****"

U jednom trenutku u prostoriju je ušlo nekoliko nepoznatih osoba kojim je mladić predao nekoliko stotina dolara. Jedan od nepoznatih muškaraca, uz prijetnju pištoljem, zatražio je od oštećenog da izvadi sav novac koji ima kod sebe što je on i učinio. Kada je oštećeni izvadio novac nepoznati muškarac mu ga je oteo iz ruke nakon čega je dozvolio oštećenom da napusti klub. Materijalna šteta iznosi više od deset tisuća kuna.