U teškoj nesreći koja se u četvrtak poslijepodne dogodila u Kaptolu kod Požege dvije su osobe poginule. Radi se o ocu i sinu, potvrđeno je za DNEVNIK.hr.

Galerija


U teškoj nesreći u šumi kod mjesta Golo Brdo kod Požege nešto iza 15 sati poginula su dva muškarca (52, 74) s područja općine Kaptol. Nastradali su u prevrtanju traktora na šumskoj cesti. Kako je za DNEVNIK.hr potvrdio glasnogovornik policije Goran Matijević radi se o ocu i sinu. Mlađi muškarac bivši je policajac.

Vezani članci Nesreća Centimetri su je dijelili od bolne tragedije, nije mogla doći k sebi od šoka Prevrnuti traktor, arhiva (Foto: Pixell) Teška nesreća kod Siska: U prevrtanju traktora poginuo muškarac (68)

Stradali muškarci išli su u šumu kada se dogodila nesreća, a s ceste su sletjeli u jarak. Kako su za DNEVNIK.hr kazali iz DVD-a Kaptol, otac i sin su poginuli na mjestu i nije im bilo spasa, a pronašli su ih ljudi koji su naišli tim putem.

Mile Pavićić, načelnik Općine Kaptol, duboko je potresen tragedijom.

"Poznavao samo obojicu i bili su super ljudi. Otac ima kuću odmah tu kraj zgrade Općine, a sin s obitelji dvije ulice dalje. Nikako mi nije jasno što se zapravo dogodilo i kako su stradali na tom dijelu šume. Izrazio bih duboku sućut obitelji", rekao je načelnik Općine za Glas Slavonije.

Kako piše Pozega.eu vozač traktora s prikolicom nije uspio svladati zavoj i zaustaviti te je produžio ravno i prevrnuo se. Hitne službe, vatrogasci i hitna pomoć, brzo su došle na mjesto nesreće, no muškarcima nije bilo pomoći.

Pola sata kasnije, iznad mjesta Pleternica u vinogradima došlo također je traktor sletio s ceste i ozlijeđena je jedna osoba koja je prevezena u požešku bolnicu.