Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća na autocesti

Hrvat poginuo u prevrtanju kombija u Sloveniji, tri putnika lakše ozlijeđena

Prometna nesreća u Sloveniji (Foto: GRS Kranj)
Prometna nesreća u Sloveniji (Foto: GRS Kranj) Foto: GRS Kranj
Na gorenjskoj autocesti u Sloveniji došlo je do prometne nesreće u kojoj se prevrnuo kombi. Vozač je poginuo.

Kombi u kojem je uz vozača bilo i osam putnika prevrnuo se oko 4:40 sati. Vozač, državljanin Hrvatske, poginuo je na mjestu nesreće, piše 24ur.

U vozilu je, prema priopćenju policije, bilo osam putnika, svi njemački državljani. Od njih osam troje je lakše ozlijeđeno. Dob i identitet poginulog vozača za sada nisu poznati.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja

Do nesreće je došlo na autocesti kod izlaza Lesce u smjeru Karavanki. Na teren su, uz policajce, izašli i vatrogasci iz Kranja i Jesenica. Oni su pomogli u vađenju poginulog vozača i putnika iz kombija, rasvjetljavanju ceste kako bi policajci mogli napraviti očevid i raščišćavanju mjesta nesreće. Policija pokušava utvrditi kako je došlo do prevrtanja vozila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene