Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novalja

Ubila majku pa se otrovala plinom i izgorjela

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon požara u Paškoj ulici u Novalji u kući su pronađena tijela dviju osoba. Tijela su pronađena u različitim prostorijama i utvrđeno je da se radi o ubojstvu i samoubojstvu.

Očevid je poslijepodne završio i utvrđeno je da su pronađena tijela majke i kćeri, 68-godišnje Mile i 44-godišnje Ljiljane Dabo. Policija je za sada objavila da je jedna osoba i službeno identificirana, a radi se upravo o 68-godišnjoj Mili Dabo. 

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Da se radi o ubojstvu i samoubojstvu potvrdio je poslijepodne istražni sudac Županijskog suda u Zadru Ante Anić. Kćer je majci nožem prerezala vrat, a potom se otrovala plinom iz plinske boce, prilikom čega je došlo do požara. Tijelo kćeri, doznajemo, bilo je potpuno karbonizirano, a u vrijeme stravičnij događaja u kući je bio i njezin 16-godišnji sin.

Iako su neki susjedi istaknuli kako posljednjih dana nisu primijetili nikakve razmirice između majke i kćeri, drugi kažu kako je problema u toj obitelji bilo dosta. Navodno je kći posljednjih mjeseci uzimala dosta tableta za smirenje i izgubila značajno na težini. Njezin suprug, koji je u vrijeme zločina bio u Njemačkoj, na povratku je kući.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene