Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo u potpunosti pougljeno

U požaru kuće u Čađavici poginuo muškarac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U mjestu Čađavici pored Slatine danas je u ranim jutarnjim satima došlo do požara kuće u kojem je smrtno stradala jedna osoba, izvijestio je glasnogovornik virovitičko-podravske Policijske uprave Josip Štajdohar.

Rekao je da policija provodi kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja uzroka požara, i da će se obdukcija tijela obaviti na Odjelu patologije Opće bolnice Virovitica.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

>> U požaru stana u Rijeci poginuo muškarac

Policiju je o požaru izvijestio Centar 112 u 4:55 sati. Vatrogasci su nakon gašenja pronašli u potpunosti pougljenjeno tijelo stradale osobe na koju je pao izgorjeli krov kuće od koje su ostali samo zidovi.

Pretpostavlja se da je uzrok požara svijeća budući da se radi o staroj, napuštenoj kući u kojoj nije bilo struje. Pretpostavlja se da je stradao muškarac koji tamo već duže boravi, a radi točnog utvrđivanja identiteta obavit će se DNK analiza. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene