Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U padu sa skele jedan radnik poginuo, drugi ozlijeđen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica pada dok je izvodio građevne radove na pročelju jedne kuće, Branko Milotić (60) iz Batluga pokraj Pazina preminuo je sinoć u pulskoj Općoj bolnici, izvijestila je danas istarska Policijska uprava (PU).

Po riječima glasnogovornice PU-a Nataše Rogić Milotić je jučer oko 17 sati, dok je bojio drvenu oplatu na kući u Ulici Štranjga u Pazinu, pao na beton s visine od 5,20 metara.

Pročitajte i ovo Uhićeno 10 ljudi zbog preprodaje droge Uhićenja u Puli i Zagrebu Pale dvije narkobande, uhićeno 10 ljudi, jedan je u šumi zakopao 12 kilograma kokaina Radnik pao sa skele u rupu U Gundulićevoj FOTO Teška nesreća u Zagrebu: Radnik pao sa skele u rupu, spašavali ga vatrogasci

Glasnogovornica Rogić danas je novinare izvijestila o još jednoj nesreći na radu, koja se jučer oko devet sati dogodila u Ulici Carducci u Rovinju na gradilištu novog hotela. Žbukajući zid, djelatnik zagrebačke tvrtke "Konstruktor gradnje" F.Dž. (46) iz Siska pao je s pet metara visoke drvene skele na zemljanu površinu i lakše se ozlijedio.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene