Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Okučani: Otac u kanalu pronašao utopljenu kćerkicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Okučanima se sinoć oko 17 sati u kanalu Sloboština utopila četverogodišnja djevojčica, izvijestila je danas Brodskoposavska policijska uprava.

Kako se neslužbeno doznaje djevojčica se sa svojom dvije godine mlađom sestrom igrala na nasipu nedaleko od obiteljske kuće. U jednom trenutku okliznula se i pala u vodu.

Pročitajte i ovo Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki

O tome je oca u panici obavijestila njegova mlađa kći, a kad je uspio doći do djevojčice ona je već bila mrtva.

- Na minutu sam maknuo pogled, pronašla je prolaz kroz žicu i eto...našao sam je 200 metara niže, dao sam joj odmah umjetno disanje, ali nije pokazivala znakove života. U bolnici su pokušavali sat vremena, ali ništa, rekao je Dražen Budić, šokirani otac nesretne Magdalene.

Voda u kanalu nije duboka, kaže, ali je jako brza - dovoljno da povuče malo dijete.

Brodskoposavska policija još istražuje sve okolnosti tog tragičnog događaja, rekla je glasnogovornica policije Kata Nujić. 

Dodala je kako je djevojčicu pronašao otac koji ju je odvezao u novogradišku bolnicu, ali su na žalost liječnici mogli konstatirati samo smrt.

Obdukcijom će se utvrditi točan uzrok smrti, kazala je glasnogovornica Nuić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene