Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U Novom Zagrebu namjerno zapaljen golf

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Novom Zagrebu nepoznati je počinitelj noćas nekoliko minuta poslije ponoći lako zapaljivom tekućinom polio i zapalio osobni automobil golf 2 zagrebačkih registracijskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjaka, rečeno je na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Golf je bio parkiran u dvorištu obiteljske kuće, u 4. Podbrežju. 25-godišnji sin vlasnika golfa bio je u dnevnom boravku kad je čuo pucketanje i vidio svjetlo koje je dopiralo izvana. Pogledao je kroz prozor te ugledao automobil u plamenu.

Pročitajte i ovo Donald Trump Nedavno preminula Sve zbog poreza: Nećete vjerovati gdje je Trump pokopao svoju bivšu suprugu Slika nije dostupna nakon izlaska iz bolnice Policija uhitila 44-godišnjaka koji je pokušao pregaziti policajca: S još dvojicom je krijumčario migrante

Pozvao je oca i ugasili su vatru koja je zahvatila prednji dio golfa. Policija će obaviti očevid.

Inače, na području zagrebačke Policijske uprave u protekla 24 sata dogodila su se 44 kaznena djela - četiri razbojstva, 18 teških krađa provaljivanjem, 13 krađa, dvije džepne krađe, jedno dovođenje u opasnost općeopasnom radnjom ili sredstvom, jedno hvatanje na djelu te pet ostalih kažnjivih djela.

Sinoć oko 20 sati na benzinskoj postaji u Novoj Branimirovoj nepoznati je razbojnik maskiran najlonskom čarapom navučenom preko glave, uz prijetnju pištoljem, počinio razbojstvo nad dvoje zaposlenika (1984. i 1966.). Razbojnik je utrčao u benzinsku postaju s pištoljem u ruci i od dvojice zaposlenika zatražio da mu predaju novac i mobitele, što su oni i učinili. Šteta je nekoliko tisuća kuna, rečeno je na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Policijskoj upravi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene