Zbog prevelike brzine u ponedjeljak oko 10:20 Renault koji je iz Tordinaca išao prema Ostrvu prešao je u suprotni trak i udario u Golf koji je dolazio iz suprotnog smjera. Poginulo je dijete iz Renaulta.

Galerija


Danas, oko 10:20 sati na cesti Ostrovo Tordinci dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a četiri osobe su ozlijeđene, javlja PU vukovarsko-srijemska.

Vezani članci Sergej Trifunović Srpski glumac ponovno divljao po cesti, autom se zabio u vozilo ispred sebe Prometna nesreća, Knin (Foto: Feral.news) Pokrenuta istraga: Mlada vojnikinja pijana automobilom u Kninu udarila u drvo, poginuo putnik iz vozila

Žena (32) iz Vinkovaca upravljala je Renaultom iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva. Zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotni kolnički trak te je udarila u Golf koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

U nesreći je smrtno stradalo dvogodišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu. Još su četiri osobe ozlijeđene i pružena im je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima.

"Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i petogodišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke „Renault“ te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša". rekli su u policiji. Kako se neslužbeno doznaje, u Renaultu su bili majka i njeno dvoje djece. 

Na mjestu događaja državni odvjetnik je rukovodio očevidom.