Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neprilagođena brzina

Detalji strave kod Vinkovaca: U prometnoj nesreći poginulo dvogodišnje dijete

Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Foto: DNEVNIK.hr Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Prometna nesreća na cesti Ostrovo-Tordinci (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija 1/6 >>
Zbog prevelike brzine u ponedjeljak oko 10:20 Renault koji je iz Tordinaca išao prema Ostrvu prešao je u suprotni trak i udario u Golf koji je dolazio iz suprotnog smjera. Poginulo je dijete iz Renaulta.

Danas, oko 10:20 sati na cesti Ostrovo Tordinci dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a četiri osobe su ozlijeđene, javlja PU vukovarsko-srijemska.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Hrastovcu Tragedija u Hrastovcu Mladi vatrogasac poginuo u prometnoj nesreći, kolege se oprostile od njega dirljivim riječima: "Otišao je prerano" Policija, ilustracija Očevid u tijeku Tragedija u rano jutro: Sletio automobilom s ceste i poginuo

Žena (32) iz Vinkovaca upravljala je Renaultom iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrva. Zbog neprilagođene brzine u zavoju je prešla na suprotni kolnički trak te je udarila u Golf koji je dolazio iz suprotnog smjera. 

U nesreći je smrtno stradalo dvogodišnje dijete koje se nalazilo u Renaultu. Još su četiri osobe ozlijeđene i pružena im je liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima.

"Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i petogodišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke „Renault“ te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša". rekli su u policiji. Kako se neslužbeno doznaje, u Renaultu su bili majka i njeno dvoje djece. 

Na mjestu događaja državni odvjetnik je rukovodio očevidom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene