Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hitno prevezeno u bolnicu

U nesreći kod Siska ozlijeđeno 6-godišnje dijete, životno je ugroženo

Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL )
Policija (Foto/Arhiva: Goran Kovacic/PIXSELL )
Šestogodišnje dijete zadobilo je teške i po život opasne ozljede u prometnoj nesreći u petak u mjestu Budaševo na sisačkom području i hitno je prevezeno najprije u sisačku bolnicu, a onda u zagrebačku Dječju bolnicu Klaićeva, priopćila je u subotu ujutro sisačko-moslavačka policija

U tom trenutku 6-godišnje dijete je s prednje strane zaustavljenog teretnog vozila prelazilo kolnik, a na njega je svojim vozilom naletila 45-godišnja vozačica, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Od siline udarca 6-godišnje dijete je odbačeno na kolnik te je zbog zadobivenih ozljeda prevezeno u sisačku Opću bolnicu, a potom u Kliniku za dječje bolesti Zagreb, gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede opasne po život.

Alkotestiranjem 45-godišnje vozačice je utvrđeno da nije bila pod utjecajem alkohola.

Policija će u svezi ove prometne nesreće nadležnom državnom odvjetništvu dostaviti posebno izvješće na državnoodvjetničku meritornu odluku, navodi se u priopćenju. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene