Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U nedopuštenom prelasku državne granice policija je jučer na vukovarskom području zatekla jedanaestero državljana Srbije i dvojicu državljana Hrvatske (1976.) i (1978.), uz čiju su pomoć srbijanski državljani protuzakonito ušli u RH, priopćila je danas PU vukovarsko-srijemska.


Petoricu srbijanskih državljana iz te skupine, zajedno s dvojicom hrvatskih državljana, policija je zatekla u jutarnjim satima u Vukovaru, u Ulici Stjepana Radića, dok je operativnim radom na terenu nešto kasnije u Sotinu pronađeno preostalih šest srbijanskih državljana.

Vezani članci Slovenija postrožila prelazak granice - 1 Za ulazak u Sloveniju iz crvenih zona obavezan je negativni PCR test. Sarajevo od ponedjeljka ublažava mjere: Otvaraju se teretane, terase kafića i bazeni Migranti, ilustracija Policajci pronašli izbodene strance uz granicu, tvrde da su ih napali Pakistanci

Protiv dvojice hrvatskih državljana, zbog protuzakonitog prebacivanja osoba preko državne granice, policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.