Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prometna nesreća

U naletu vlaka teško stradao 16-godišnjak

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U naletu teretnog vlaka, koji prometuje na relaciji Zagreb-Tovarnik, na željezničkom kolodvoru u Vođincima nedaleko Vinkovaca, teške tjelesne ozljede prijeloma noge zadobio je šesnaestogodišnjak iz Vođinaca, izvjestila je vukovarsko-srijemska policija.

Prema riječima glasnogovornika Policijske uprave vukovarsko-srijemske Luke Barunčića, šesnaestogodišnjak se s dvojicom prijatelja nalazio u blizini željezničke pruge na kolodvoru u Vođincima kada je, iz još uvijek neutvrđenih razloga, na njega naletio teretni vlak, koji je dolazio iz pravca Slavonskoga Broda.

'Uslijed naleta lokomotive vlaka, šesnaestogodišnjak je zadobio prijelom lijeve potkoljenice, te je prevežen u Opću bolnicu u Vinkovcima i nalazi se van životne opasnosti', kazao je Barunčić dodajući kako je na mjestu nesreće u tijeku očevid. (Hina)

Pročitajte i ovo U teškoj prometnoj nesreći u Sisku poginuo mlađi muškarac u Sisku Objavljeni detalji strašne nesreće: 18-godišnji vozač udario u ogradu i nakon prevrtanja ispao iz automobila Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene