Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprezno u prometu!

Crni vikend na hrvatskim cestama: U prometnim nesrećama život izgubilo troje ljudi, policija objavila detalje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Crni vikend na hrvatskim cestama. U prometnim nesrećama u Zagrebu te Varaždinskoj i Brodsko-posavskoj županiji tri su osobe poginule, a jedna je teško ozlijeđena.

U prometnoj nesreći u Zagrebu u naletu motocikla poginula je pješakinja, a motociklist je teško ozlijeđen. 

Pročitajte i ovo Svinje - 1 Policija na terenu Dvije prometne nesreće kod Zagreba: Svinje izazvale kaos kod Svete Helene, dio krana pao na cestu kod Svete Nedelje Ilustracija prometne nesreće Promet normaliziran Lančani sudar u zapadnom dijelu Zagreba

Nesreća se dogodila oko 00:45 subotu u Jarunskoj ulici. Vozač motocikla teško je ozlijeđen, javila je zagrebačka policija. Uskoro su objavljeni i detalji tragedije

Prometna nesreća jutros se dogodila i u Vidovcu, nedaleko od Varaždina. Automobil je naletio na 63-godišnju pješakinju koja je preminula na licu mjesta.

Policija je uskoro objavilča kako je u nesreći poginula 63-godišnja žena na koju je naletio mladić od 26 godina s 0,6 promila alkohola u krvi.  Automobilom je prešao na lijevu stranu kolnika te pritom prednjim dijelom automobila udario o ženu koja se  nalazila na biciklističkoj traci. 

Još jedna tragedija dogodila se i u mjestu Velika Kopanica kod Slavonskog Broda gdje je sinoć život izgubio 70-godišnji muškarac. 

Muškarac je upravljao osobnim automobilom i kretao se ulicom I. Filipovića u Velikoj Kopanici. Nije se kretao obilježenom prometnom trakom, već je vozilom prešao na travnatu površinu i prednjim dijelom udario u stražnji dio poluprikolice teretnog automobila, koji je bio parkiran na travi. 

Smrtno je stradao 70-godišnji vozač osobnog automobila, dok će se naloženom obdukcijom utvrditi uzrok smrti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene