Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid traje

Tragedija kod Zadra: U Selinama u tučnjavi život izgubio muškarac, njegovo beživotno tijelo nađeno je u moru. Policija uhitila dvije osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Noćas oko 1 sat policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Policajci su na mjestu događaja zatekli dvije osobe, a potom doznali da je u tučnjavi sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru, uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Širom pretragom u moru je oko 6 sati na udaljenosti oko 800 metara od obale, pronađeno tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti provedena obdukcija kako bi se utvrdio uzork smrti. 

Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima se provodi kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene