Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga vrijedna 300 tisuća kuna

U mercedesu pronađeno osam kilograma marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto više od osam kilograma marihuane vrijedne oko 300 tisuća kuna pronašla je splitska policija kod dvojice muškaraca u automobilu, izvijestila je splitsko-dalmatinska policija.

Policajci iz odjela kriminaliteta droga u suradnji s prometnom policijom zaustavili su mercedes u kojem su su bili 31-godišnjak i 27-godišnjak i kod njih pronašli 8,6 kilograma marihuane. Dvojac je uhićen i priveden u postaju na kriminalističku obradu.

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Ilustracija Proširena istraga U Hrvatsku je pokušao prebaciti najmanje 100 kg marihuane: USKOK uhvatio državljana BiH u pokušaju krijumčarenja

>> Pas nanjušio drogu: Dvojica 'pala' s gotovo 27 kg marihuane

Policija je utvrdila osnovanu sumnju da su dvojica muškaraca prethodno nabavivši drogu istu imali namjeru preprodati na širem splitskom području.

Uz kaznenu prijavu zbog zlouporabe opojne droge večeras su odvedeni na ispitivanje u županijsko državno odvjetništvo u Splitu. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene