Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće u Kuštanima i Tinjanu

Dvije stravične nesreće na hrvatskim cestama: Jedna osoba poginula u sudaru traktora i automobila, druga u izlijetanju s ceste

Prometna nesteća u Kušanima (Printscreen: Prigorski.hr)
Prometna nesteća u Kušanima (Printscreen: Prigorski.hr)
U prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu, 6. prosinca oko 23:20 sati jedna je osoba poginula, a više ih je ozlijeđeno, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Na državnoj cesti D-28 u mjestu Kuštani u sudaru traktora i osobnog automobila jedna je osoba smrtno stradala, a ima i ozlijeđenih.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Ilustracija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća na jugu Hrvatske: Sedam osoba ozlijeđeno u sudaru

Promet na toj dionici ceste bio je neko vrijeme zatvoren.

Kako neslužbeno doznaje Prigorski.hr, došlo je do sudara automobila marke BMW i traktora, u kojem je automobil nakon udara u traktor odbačen u most. Smrtno je stradao muškarac iz Cepidlaka, a teško su ozlijeđene dvije osobe iz automobila. Intervenirali su križevački vatrogasci i članovi okolnih Dobrovoljnih vatrogasnih društava.

Prometna nesteća u Kušanima (Printscreen: Prigorski.hr) Prometna nesteća u Kušanima (Printscreen: Prigorski.hr)

Tinjan: Poginuo u slijetanju s ceste

Jedna je osoba poginula u prometnoj nesreći koja se u srijedu navečer dogodila na cesti TinjanMuntrilj kod mjesta Brečevići, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila kada je osobni automobil kojim je upravljala zasad nepoznata osoba izletio izvan kolnika. Vozač je od zadobivenih tjelesnih ozljeda umro na mjestu nesreće.

Kako se neslužbeno doznaje, u vozilu je bila još jedna osoba, a trenutno nije poznata težina ozljeda preživjelog sudionika prometne nesreće.

Na terenu su djelatnici policije koji obavljaju očevid. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene