Tijelo 51-godišnjeg zaštitara pronađeno je u krugu trgovačkog centra u subotu ujutro. Uzrok smrti bit će utvrđen nakon policijskog očevida.

Galerija


Tijelo zaštitara pronašli su u subotu ujutro radnici trgovačkog centra JYSK u Bjelovaru prilikom otvaranja centra. "Radi se o nesretnom slučaju", za DNEVNIK.hr je potvrdila PU bjelovarsko-bilogorska.

Vezani članci Ilustracija More ju je bacalo i nije se uspjela popeti na brod: Njemica (35) utopila se u oluji pokraj Kornata Vozačica Autom uletjela u trgovinu i izazvala kaos, čista je sreća što nitko nije stradao

Riječ i 51-godišnjem zaštitaru. ''Tijekom noći, u Bjelovaru, u Pakračkoj ulici, u krugu trgovačkog centra došlo je do nesreće na radu u kojoj je Z.O.  iz Bjelovara smrtno stradao na način da su na njega pala ulazna, kolna, klizna vrata. Očevidom na mjestu događaja je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru uz stručnu pomoć policijskih službenika PU bjelovarsko-bilogorske, a očevidu je bila nazočna i inspektorica zaštite na radu. Po nalogu zamjenice Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru tijelo stradalog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar gdje će se obaviti obdukcija, a također će se obaviti i sve druge dokazne radnje kako bi se utvrdile sve okolnosti ove nesreće'', priopćili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.