Obavijesti Video Pretražite Navigacija

U kombiju otkriven 21 ilegalac iz Albanije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U kombiju zaustavljenom u Jastrebarskom policija je pronašla 21 Albanca koji su iz Hrvatske trebali biti prebačeni u Italiju.

Vozač kombija uhićen je i nakon kriminalističke obrade prepraćen u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, a 14 albanskih i sedam srpskih državljana naknadno će biti vraćeno u zemlje iz kojih su ilegalno ušli u Hrvatsku.

Pročitajte i ovo Policija Neočekivano otkriće Pokušali krijumčariti strance na granici kod Metkovića: Policajci se iznenadili kad su zavirili u kombi Policija Pao krijumčar U kombiju prevozio 37 ilegalnih migranata, među njima je bilo čak 16 djece

Policija tvrdi da je "ilegalce" pronađene u teretnom prostoru kombija uhićeni 23-godišnjak iz Zagreba vozio do Rijeke, gdje su ih nepoznate osobe trebale sakriti, a potom prebaciti u Italiju.

Sumnjaju da je mladić bio dio lanca krijumčara koji je tijekom
travnja organizirao prihvat migranata s Kosova koji su u Hrvatsku ilegalno ulazili preko Crne Gore i Bosne i Hercegovine. U Zagrebu su ih skrivali u obiteljsku kuću gdje su boravili nekoliko dana. Na dan kada su otkriveni nepoznata osoba kombijem ih je prevezla do motela, gdje ih je preuzeo uhićeni 23-godišnjak i pokušao ih odvesti u Rijeku, kažu u policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene