Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misa za poginule mladiće

'U Dubrovniku se čuje jauk i plač na dan kada bi se svi trebali radovati'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na misi zadušnici održanoj za poginule i ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći u Kuparima i na Lastovu, na Božić i Badnjak, dubrovački biskup msgr. Mate Uzinić poručio je da vozači ne sjedaju nespremni u aute.

Oko tisuću Dubrovčana okupilo se na misi zadušnici za poginule u dvije nesreće, u Kuparima i na Lastovu, u crkvi svetog Mihajla. Riječi monsinjora Mate Uzinića svi su pozorno slušali.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda

FOTO Strašna nesreća kod Dubrovnika: Poginuli 15-godišnjak i 16-godišnjak, više ozlijeđenih

"U Dubrovniku se čuje jauk i plač na dan kada bi se svi trebali radovati. Božić je vrijeme radosti, a ona je prekinuta u obiteljima nastradalih mladića. Neka ova tragedija bude pouka nama svima da se zapitamo zašto se ovakve stvari stalno ponavljaju. Ne smijemo upirati prstom u nikoga, već samo u sebe. Koliko smo puta mi sjeli u auto, a da nismo bili spremni za vožnju. Koliko se puta nismo pridržavali uvjeta na cesti, vozili pod utjecajem alkohola, tijekom vožnje uzimali mobitel. I mi smo mogli izazvati nesreću. Oni fizički možda više nisu s nama, ali su u Gospodinu i s njima ćemo se jednog dana susresti", rekao je msgr. Uzinić, a prenosi dubrovački.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene