Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna osoba uhićena

Policija dobila dojavu: U vikend-naselju kod Karlovca mlađi muškarac ubijen vatrenim oružjem

Policija na očevidu, arhiva (Foto: Pixell)
Policija na očevidu, arhiva (Foto: Pixell) Foto: Pixell
Jedna je osoba ubijena u vikend-naselju u Donjim Stativama, a policija je dobila dojavu o pronalasku tijela u prijepodnevnim satima.

U Donjim Stativama u Općini Netretić mlađi muškarac umro je od rana zadobivenih vatrenim oružjem, a jedna je osoba uhićena u vezi s tim događajem, doznaje se u Županijskom državnom odvjetništvu.

Pročitajte i ovo Screenshot U policijskoj postaji Šokantno otkriće: Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke nije umro prirodnom smrću? Obnova u Karlovcu - 4 Brojne štete FOTO Pogledajte kako izgleda Karlovac, građani očajni zbog radova: "Došlo je do nevjerojatnih oštećenja u staroj zaštićenoj povijesnoj jezgri"

U tijeku je policijski očevid kojim rukovodi zamjenik županijske državne odvjetnice Dubravko Skolan.

Potvrdio je kako je riječ o nasilnoj smrti mlađeg muškarca, čiji se identitet tek treba provjeriti, a da su i ubijeni i uhićena osoba najvjerojatnije hrvatski državljani.

"Ono što mogu isključiti, ne radi se o ilegalnim migrantima", dodao je zamjenik županijske državne odvjetnice.

"Prema prvim informacijama karlovačke Policijske uprave, 'netko je policiju izvijestio o pronalasku mrtvog tijela', a sve se ostale okolnosti tek se utvrđuju te će informacije medijima dati kasnije', rekla je glasnogovornica PU karlovačke Senka Staroveški. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene