Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U centru Rijeke

Završeno kriminalističko istraživanje: Udario muškarca, on pao na tlo i kasnije preminuo od ozljeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac (44) u noći na nedjelju udario je drugog muškarca u centru Rijeke. On je pao i ozlijedio se, a poslije toga i preminuo.

Riječka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede s posljedicom smrti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Muškarac pao iz čamca i poginuo, policija istražuje uzrok smrti Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu"

Muškarac, također u dobi od 44 godine, ozlijeđen je u subotu navečer u Adamićevoj ulici u Rijeci. Osumnjičeni se u noći 2. veljače posvađao sa žrtvom, također hrvatskim državljaninom.

"Udario ga je, uslijed čega je oštećeni pao i zadobio ozljede. Policijski službenici koji su u blizini mjesta događaja bili u obilasku terena te od građana dobili dojavu o narušavanju javnog reda i mira vrlo su brzo stigli na mjesto događaja. Uočivši ozlijeđenog muškarca, odmah su pozvali hitnu medicinsku pomoć, koja je ozlijeđenog 44-godišnjaka prevezla u bolnicu, gdje je, nažalost, preminuo", objavili su u PU primorsko-goranskoj. 

Osumnjičeni je pokušao pobjeći policiji, no policajci su ga sustigli. Kazneno je prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene