Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero poginulih

Stravičnu nesreću u Bihaću izazvala lisica?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe poginule kod Bihaća prilikom sudara automobila zagrebačkih i riječkih registracija.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jutros oko sedam sati u mjestu Vrtočje, kod Bihaća u BiH, poginule su četiri osobe, javlja Dnevni Avaz. Tri su osobe poginule na licu mjesta, dok je četvrta preminula u bolnici. Još su dvije osobe teško ozlijeđene, od kojih je jedna, navodno, dijete.

Pročitajte i ovo Omiška Dinara nije joj bilo spasa Strava na planinarenju: 26-godišnjakinja se odvojila od grupe i pala u provaliju na Omiškoj Dinari Pad zrakoplova u Nashvilleu Tragedija u Nashvilleu Avion pao na autocestu pa eksplodirao: "Poginulo je pet osoba, sreća što nije udario u zgradu"

'Došlo je do sudara vozila mercedes zagrebačkih oznaka koji je išao iz pravca Bihaća i automobila polo, riječke registracije, koji se kretao iz Bosanskog Petrovca. U oba vozila nalazile su se po tri osobe i riječ je o obiteljima. Nažalost, troje je odmah poginulo dok je četvrta osoba umrla u bolnici', rekao je zamjenik ravnatelja policije Unsko-sanske županije Marijan Šimić.

Prema informacijama s mjesta nesreće, do sudara je došlo kada je pred jedan automobil istrčala lisica koju je taj auto pregazio, no nakon toga je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u automobil koji je dolazio iz suprodnog smjera, piše Oslobođenje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene