Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Paketić izbacio iz džepa

U BiH državljanin RH uhićen zbog droge

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Ljubuškom uhitila je u petak navečer dvije osobe, od kojih je jedan hrvatski državljanin iz Baške Vode, kod kojih je pronađeno nešto manje od jednoga kilograma opojne droge marihuane, izvijestili su iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije.

D. P. (31) iz Mostara i D. G. (32) iz Baške Vode su uhićeni prigodom razmjene droge u automobilu u mjestu Proboju u ljubuškoj općini, objasnili su iz policije. Prigodom legitimiranja vozač mercedesa (D.P.) iz džepa je izbacio paketić umotan selotejpom. 'Temeljem naloga za pretragu vozila, koji je izdao Općinski sud u Ljubuškom, policijski službenici pretražili su vozilo te su u vozilu pronašli PVC vrećicu, oblijepljenu selotejpom, u kojoj se nalazila zeljasta tvar. Preciznim vaganjem utvrđeno je da se radi o ukupno 931,2 gr zeljaste tvari a izvršenim vještačenjem utvrđeno je da je riječ o opojnoj drogi marihuani', navodi se u policijskom priopćenju.

Pročitajte i ovo GP Slavonski Brod Mnogi su spajali Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima Rudnik Mramor Zatočen jedan radnik Zbog ignoriranja radnika došlo do nesreće u rudniku: "Naši vapaji su godinama isti, radimo u skučenom prostoru"

Dodaje se kako su marihuanu nabavili od J. P. (35) iz Gornjih Radišića kod Ljubuškog. Nakon upotpunjavanja dokumentacije Policijska uprava Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv D. P. (31), D. G. (32) i J. P.(35).

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene