Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na Krku

U Baškoj na Krku pronađeno tijelo muškarca: Zagrepčanin udario njemačkog turista, ovaj pao i umro?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Baškoj na otoku Krku pronađen je mrtav muškarac, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, priopćeno je iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Policija je u subotu popodne zaprimila dojavu o mrtvom tijelu muškarca u ulici iznad plaže u Baškoj na Krku. Proveden je očevid, a na kriminalističko istraživanje je privedena jedna osoba, dodaju iz policije.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Razbijeno staklo na automobilu parkiranom kod groblja Markovo polje Oglasila se i policija Građanima provaljuju u automobile dok obilaze posljednja počivališta svojih najmilijih: "Dok smo palili svijeću, začuo se..."

Očevidom na mjestu događaja je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci.

Nastavlja se utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a tijelo muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, naveli su iz PU primorsko-goranske.

Novi list neslužbeno doznaje kako je vozač automobila zagrebačkih registracija slučajno retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja. Ovaj mu je potom retrovizor otkinuo, a muškarac je izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je, kako su Novom listu prepričali očevici, nokautirao pješaka, koji je preminuo. Još se ne zna koji je točno uzrok smrti; udarac, pad ili nešto treće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene