Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završena potraga

U Banji pronađeno tijelo mladića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na vinkovačkom kupalištu Banja pronađeno je tijelo mladića.

Jutros oko devet sati policijski ronioci na Vinkovačkom kupalištu Banja pronašli su tijelo mlade muške osobe, priopćila je policija.

Pročitajte i ovo Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

'Na mjestu nesreće uskoro treba započeti očevid tijekom kojeg će se obaviti identifikacija tijela, kako bi točno mogli utvrditi je li riječ o 18-godišnjaku iz Ivankova ili nekoj drugoj osobi', kazao je glasnogovornik vukovarsko-srijemske policije Luka Barunčić dodajući kako je tijelo pronađeno na dubini od 14 metara.

Policija podsjeća kako su na području Policijske uprave vukovarsko - srijemske tijekom 2007. zabilježena tri, 2008. četiri, 2009. jedan, 2010. godine četiri te 2011. godine jedan slučaj utapanja.

Na građane se apelira da poštuju kodeks sigurnosti na vodi te paze na vlastitu sigurnost tijekom kupanja kao i sigurnost drugih plivača.

Podsjetimo, policija je jučer pokrenula potragu za nestalim 18-godišnjakom, koji je posljednji puta viđen na popularnom kupalištu Banja.

>> Vinkovci: Potraga za 18-godišnjkom, sumnja se da se utopio

Policijskim izvidima utvrđeno je da se 18-godišnji Ivankovčanin, zabavljao sa prijateljima kako u vodi tako i na obali kupališta. Oko 14:15 sati, društvo mladića više nije zamjećivalo niti na obali niti na vodenoj površini kupališta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene