Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kraj potrage

Nestala 29-godišnjakinja pronađena mrtva u automobilu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U automobilu je pronađena mrtva 29-godišnjakinja o čijem je nestanku izvijestila policija.

Nestala 29-godišnja Katarina Milaković Jurlin iz Šibenika, pronađena je mrtva u 14.20 u Šibeniku u ulici sv. Mare u osobnom vozilu, izvijestio je Ivica Kostanić, načelnik policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Arian U Njemačkoj Velika potraga za nestalim autističnim dječakom (6): Arian ne reagira na verbalne pozive, policija morala posegnuti za kreativnim mjerama Vlak zgazio ženu u Kaštel Sućurcu - 2 Kaštel Sućurac FOTO Užasna nesreća u Dalmaciji: Pješakinja poginula u naletu vlaka na pružnom prijelazu

Ranije danas policija je izvijestila da je Jurlin iz Šibenika otišla utorak oko 8.30 sati na posao iz svoje kuće u Ulici bana I. Mažuranića 1 i otad joj se gubi svaki trag. U trenutku nestanka bila je odjevena u sive tajice i bijelu majicu, a u kosi je imala tamnu traku.

'Visoka je 178 cm, ima kestenjastu kosu i plave oči, srednje je tjelesne građe. Nestala djevojka ima tetovažu plave boje u obliku cvijeta na desnom gležnju i crnu tetovažu nepoznatog napisa na engleskom jeziku na donjem dijelu leđa. Djevojka inače radi kao patronažna sestra, a na posao je otišla u bijelom Chevroleteu Spark oznaka ŠI 944 DR na kojem je natpis 'Ustanova za zdravstvenu njegu'', stajalo je u policijskom izvještaju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene